Langeler: “Dit is geen lullige, maar een sensationele overwinning”

19 Jan

EINDHOVEN – Trainer Art Langeler van PEC Zwolle kon zijn geluk vrijdagavond na de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen PSV niet op. “Ik maakte tijdens de wedstrijd de balans wel op, maar het besef komt nu pas. We stonden tactisch goed, en waren daarbij ook erg effectief. Dat kan van PSV niet gezegd worden. Ik moet zeggen dat PSV haar niveau niet haalde. Diederik Boer, onze keeper, heeft vandaag uitstekend gekeept. Ook ons aanvallend duo speelde sterk en scoorde gemakkelijk. Dit is geen lullige, maar een sensationele overwinning. We gaan morgen lekker genieten van een dagje vrij.”

Jeremain Lens oogde aangeslagen. “We hebben terecht verloren, maar we moeten nu niet dramatisch gaan doen na één slechte wedstrijd. We probeerden het allemaal. Het lukte vandaag gewoon niet. Ik heb weinig antwoorden op de vragen over ons slechte spel.” Op de vraag hoe de sfeer in de kleedkamer was, antwoordde de rechsbuiten vol cynisme: “Iedereen was heel blij natuurlijk.”

Reserveaanvoerder Strootman nam wel zijn verantwoordelijkheid en stak de hand in eigen boezem. “Ik snap het niet. Je komt achter, maar blijft telkens elk duel en elke tweede bal verliezen. Zwolle durfde te voetballen, en mocht dat van ons. Daar wil ik ze graag een compliment voor geven. We moesten winnen, het maakte niet uit hoe. Helaas is dat niet gelukt, maar we moeten door.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: